Personalet i barnehagen + SU-møte

Her er en liten oppdatering over personal-situasjonen i barnehagen (oppdatering fra jule-brevet som ble sendt på epost før jul):

 • Da Kate BP fikk styrer-stilling i en annen barnehage er vi nok en gang på utkikk etter en ny pedagogisk leder. Vi er i skrivende stund i gang med ansettelsesprosessen (intervju-runder). Og i mellomtiden er Kate K. stedfortreder og vi har vikarer som dekker opp til vi finner en egnet barnehagelærer til stillingen.
 • Vikarene vi har nå og som vi bruker i begge barnehagene våre ved sykdom/kursing av ansatte: Amalie, Hege, Laila og Thomas. Vi er veldig heldige som har så flotte vikarer som stiller opp og gjør en fantastisk jobb for å gi barna deres en spennende og lekende hverdag!
 • Dere vil bli informert vedrørende pedagogstillingen og når den blir besatt.
 • I uke 5 skal vi ha SU-møte (samarbeidsutvalg-møte) i barnehagen. Det er et utvalg bestående av foreldrerepresentantene  (Janka og Siv), styrer (Silje), eier (Monica) og ansattrepresentant (Åse). Utvalget skal sikre samarbeidet mellom barnehage og hjem og når referatet fra dette møtet kommer på epost, så anbefaler jeg dere å lese dette! Her er en fin anledning for foreldrerepresentantene å ta opp ting fra dere alle sammen, så kontakt dem gjerne med eventuelle saker. Saksliste for møtet:
  • Barnehagens økonomi
  • personal og pedagogisk strategi
  • Vedtekter
  • Vårens dugnad
  • Eventuelle saker fra barnehagen og foreldrerepresentantene

God helg!

Dette innholdet er forbeholdt for registrerte brukere. Hvis du er en eksisterende bruker, vennligst logg inn. Nye bruker kan registrere seg ved å trykke på Registrering i menyen.

Innlogging for eksisterende brukere
 Husk meg